koliyi-stomilis-v-gur-prokomentuvali-vibukh-na-zaliznichnomu-polotni-v-krimu

"Колії стомились": в ГУР прокоментували вибух на залізничному полотні в Криму

 • 617880 переглядiв

КИЇВ. 18 травня. УНН. За допомогою колій у Криму, на яких сьогодні зранку відбувся вибух, перевозили зброю, бронетехніку й інші засоби, які використовують загарбники для війни проти України. Тому "колії втомились" і деякий час не будуть функціонувати. Про це у ефірі загальнонаціонального телемарафону "Єдині новини" розповів представник пресслужби Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов, пише УНН.

Цитата

"По тих самих коліях перевозять й інші речі, але зокрема зброю, БК, бронетехніку і всі інші засоби, які використовуються для загарбницької війни проти України. Які використовуються, щоб вбивати цивільних мирних українців і українських захисників. Тому цілком природно, що ці колії не витримали, втомились і тепер на деякий час не функціонують", - повідомив Юсов.

Нагадаємо

Сьогодні зранку, у тимчасово окупованому Криму, стався вибух на залізничному полотні. Внаслідок чого, зійшов з рейок потяг із зерном. Це сталося неподалік від села Чистеньке в Сімферопольському районі. Попередньо, зійшли 8 вагонів, 5 із них перекинулися.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У рф повідомляють про падіння "Калібру" на території Криму

     • 839270 переглядiв