kndr-dozvolila-svoyim-gromadyanam-povernutis-z-za-kordonu-pislya-karantinu-cherez-covid-19

КНДР дозволила своїм громадянам повернутись з-за кордону після карантину через COVID-19

 • 646927 переглядiв

КИЇВ. 27 серпня. УНН. КНДР дозволила повернення своїх громадян, які перебували за кордоном після багатьох років суворих прикордонних обмежень під час пандемії COVID. Про це повідомили в неділю державні ЗМІ, пише Reuters, передає УНН.

Деталі 

У заяві, опублікованій інформаційним агентством KCNA, Державний штаб із запобігання надзвичайним епідеміям заявив у суботу, що дозвіл відповідає його коригування протиепідемічного ступеня після «послаблення пандемічної ситуації в усьому світі».

«За тими, хто повернувся, буде встановлено відповідний медичний нагляд у відділеннях карантину протягом тижня», – йдеться у повідомленні.

Оголошення з’явилося через кілька днів після того, як рейс Air Koryo з Пхеньяна вперше приземлився в Пекіні після початку карантину через пандемію в 2020 році на тлі повільного відкриття однієї з найбільш політично та економічно ізольованих країн світу.

Наразі не відомо, хто був на борту літака, але західні туристичні компанії, які працюють у КНДР, заявили, що це, схоже, рейс, який перевіз північнокорейців, які застрягли в Китаї через роки закритого кордону.

Довідково 

Багато іноземних делегацій закрили свої посольства в Пхеньяні через те, що вони не змогли змінити персонал або відправити постачання протягом більшої частини пандемії.

Нагадаємо

За даними програми відстеження Flight Master, пасажирський рейс Air Koryo з Пхеньяна приземлився в столичному аеропорту Пекіна у вівторок вранці.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Відстояв чемпіонські титули: Усик переміг Дюбуа нокаутом

     • 1819645 переглядiв