ukenru
kiyanka-pereplutala-mashini-i-stala-zhertvoyu-zgvaltuvannya-politsiya-rozshukuye-sche-odnogo-pidozryuvanogo-i-pokazala-foto

Киянка переплутала машини і стала жертвою згвалтування: поліція розшукує ще одного підозрюваного і показала фото

 • 19945 переглядiв

КИЇВ. 10 березня. УНН. Поліція Київщини розшукує чоловіка, який підозрюється у зґвалтуванні 19-річної дівчини. Кілька днів тому, киянка викликала таксі. Переплутавши машини вона сіла в автомобіль до незнайомих чоловіків. Ті привезли її до себе додому у село Білогородка, після чого скористалися безпорадним станом дівчини та зґвалтували. Поліція просить небайдужих допомогти з розшуком зловмисника. Про це пише УНН з посиланням на пресслужбу поліції Київської області.

Деталі

Повідомляється, що поліцейські оперативно встановили особу, місцезнаходження одного із підозрюваних та затримали його.

За рішенням суду йому обрано міру запобіжного заходу - тримання під вартою без права внесення застави.

Однак інший зловмисник поки переховується.

Поліція оприлюднила фото злочинця. Відомо, що зловмисника звати Ільгар.

"Такі злочини є зухвалими та неприпустимими! Тому прохання за наявності будь-якої інформації щодо зловмисника прошу повідомити до поліції! Лише спільно ми вбережемо громадян від злочинних посягань зробимо Київщину безпечнішою!"- зазначив очільник поліції столичної області Андрій Нєбитов.

Поліція звертається до усіх жителів столичної області! Якщо ви володієте інформацією щодо місцеперебування розшукуваного, чи будь-якими іншими даними, що допоможуть вийти на його слід, прохання телефонувати до поліції на спецлінію "102".

Додамо

У Запоріжжі затримали раніше засудженого чоловіка, який в стані алкогольного сп’яніння вступив у статеві відносини зі 13-ти річною школяркою.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП