kilkist-poranenykh-vnaslidok-udaru-rf-po-pokrovsku-zbilshylas-do-40-sered-nykh-troie-ditei

Кількість поранених внаслідок удару рф по Покровську збільшилась до 40, серед них троє дітей

 • 27799 переглядiв

Четверо мирних жителів загинули і 40 людей, у тому числі троє дітей, отримали поранення в результаті російського ракетного удару по Покровську Донецької області.

Станом на 16:00 відомо про 40 поранених  та 4 загиблих внаслідок ракетного удару армії рф по Покровську Донецької області. Серед травмованих троє дітей.  Попередньо, росіяни вдарили ракетами "Іскандер-М". Про це повідомили у прокуратурі регіону, передає УНН

Станом на 16:00 внаслідок ракетного удару по  Покровську четверо цивільних загинуло, ще 40 осіб зазнали тілесних ушкоджень різного ступеня тяжкості. Серед поранених троє дітей: двоє дівчат віком 11 і 12 років та 12-річний хлопець

- йдеться у повідомленні Донецької обласної прокуратури.

Армія рф  здійснила ракетний удар по Покровську  24 червня 2024 року о 12:00.  Через півгодини ворог наніс по прифронтовому місту повторний удар. Влучання засобів ураження відбулись по приватному сектору та об’єкту цивільної інфраструктури.

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 КК України).

Попередньо, російські окупанти використали ракети "Іскандер-М".

Доповнення 

За даними голови Донецької ОВА Вадима Філашкіна, атака рф  на Покровськ стала одною з найбільших ворожих ударів по цивільних за останній час. 

Тетяна Краєвська

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    В ОП анонсували нові безпекові угоди на цьому тижні

     • 29789 переглядiв

    У Греції через спеку загинули шестеро туристів

     • 16074 переглядiв