khodyat-po-domivkakh-rashisti-na-khersonschini-zaklikayut-zhiteliv-splachuvati-yim-za-elektroenergiyu

Ходять по домівках: рашисти на Херсонщині закликають жителів сплачувати їм за електроенергію

 • 128177 переглядiв

КИЇВ. 17 липня. УНН. У соцмережах поширюють маніпулятивні повідомлення з закликом сплачувати жителів тимчасово окупованої Херсонської області за електроенергію на рахунки окупаційного підприємства. Про це повідомляє АТ "Херсонобленерго", передає УНН.

Цитата

«Знову у соціальних мережах, особи, які не мають жодного відношення до АТ "Херсонобленерго" та постачання електричної енергії на території Херсонської області, поширюють маніпулятивні повідомлення з закликом сплачувати за електроенергію на рахунки окупаційного підприємства. Наголошуємо, це шахрайство!», - йдеться в повідомленні.

Деталі

Людей просять бути пильними та уважними, наразі працівники АТ " Херсонобленерго" не здійснюють подворовий обхід та не проводять зняття показників електролічильників.

«Невідомі особи, які під виглядом енергетиків, намагаються потрапити до Вашої оселі, є посібниками окупаційної влади. Будь-яка співпраця з окупаційною владою матиме наслідки - притягнення до кримінальної відповідальності за колабораційну діяльність згідно ст. 111-1 Кримінального кодексу України», - зазначають в повідомленні.

Окрім того, в АТ "Херсонобленерго" наголошують, що на території Херсонської області розподіл та постачання електричної енергії здійснюється виключно підприємтвами АТ "Херсонобленерго" та ТОВ " Херсонська обласна енергопостачальна компанія", які працюють за українським законодавством. І сплачувати за надані послуги необхідно виключно за рахунками цих підприємств.

Доповнення

29 червня повідомлялося, що окупанти захопили об’єкти «Херсонобленерго», які забезпечували постачання електроенергії в область.

Раніше російські колаборанти розповідали, що у Херсоні, який є тимчасово окупований, з травня знизяться тарифи на житлово-комунальні послуги. Вони збираються продавати мешканцям тимчасово окупованих територій вкрадені в України ресурси.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Тиждень розпочнеться з короткочасних дощів та гроз

     • 133127 переглядiв

    Релокація бізнесу: вже переміщено 678 підприємств

     • 223015 переглядiв