ukenru
kharkiv-unochi-dvichi-zaznav-udariv-ye-dvoye-postrazhdalikh-sinyegubov

Харків уночі двічі зазнав ударів, є двоє постраждалих - Синєгубов

 • 124359 переглядiв

КИЇВ. 13 серпня. УНН. Харків уночі двічі зазнав ворожих ударів, є двоє постраждалих, повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, пише УНН.

Цитата

"Вночі зафіксували 2 удари по Харкову. В Слобідському районі ракета, попередньо С-300, вдарила в тротуар біля коледжу. Вибуховою хвилею пошкодило будівлю. У Немишлянському районі ракета вдарила в газон перед готельно-ресторанним комплексом. Пошкоджено тролейбуси, легкові авто, вибиті шибки в будинках. Жінкам 74 та 50 років медики надали допомогу на місці", - повідомив Синєгубов у Telegram.

Деталі

Протягом доби, зі слів голови ОВА, ворог обстрілював Харківський, Чугуївський, Богодухівський та Ізюмський райони. Пошкоджені будинки та господарчі споруди.

За даними Центру екстреної медичної допомоги, протягом доби госпіталізувати 3 цивільних. У Харківському районі поранений чоловік 56 років. У Богодухівському - жінка 84 років, та 13-річний хлопець, він у тяжкому стані.

"На лінії зіткнення тривають бойові дії. Наші захисники надійно тримають позиції та продовжують нищити ворога", - додав Синєгубов.

Доповнення

Мер Харкова Ігор Терехов вночі повідомив, що російські військові обстріляли два райони міста.

Українські Національні Новини

Війна