khakerska-hrupa-ua25-zdiisnyla-masshtabnu-ataku-na-rosiiski-servery

Хакерська група "UA25" здійснила масштабну атаку на російські сервери

 • 22626 переглядiв

Українська хакерська група UA25 здійснила масштабну кібератаку на російські сервери 25 лютого, отримавши понад 5 терабайт особистих і корпоративних даних.

Велику хакерську атаку на сайти у РФ зафіксовано 25 лютого 2024 року. У результаті роботи групи хакерів "UA25" було вивантажено 5 терабайтів особистої й корпоративної конфіденційної інформації. Про це повідомив СтратКом ЗСУ, пише УНН.

Група кіберів, яка називає себе "UA25", отримала доступ до матеріалів логістики по ворожій країні, засекречених матеріалів адвокатів, деяких маркетплейсів,

- йдеться у повідомленні.

Деталі

На цей час було вивантажено більше 5ТБ як особистої, так і корпоративної конфіденційної інформації. Також повідомляється, що їм вдалося проникнути до внутрішніх серверів країни-агресорки.

Зазначається, що тепер загроза у кіберпросторі рф набирає нових обертів, сягають ще більших масштабів по всій країні, що слугує для отримання доступу до серверів влади терористів.

Нагадаємо

Українські хакери отримали координати російського обладнання для спостереження з електронної пошти генерала, що допомогло українським силам знищити Муром-М.

Популярні

Новини по темі

У січні Україна експортувала морем 12 млн тонн зерна

 • 78037 переглядiв

У Києві попрощалися зі Степаном Хмарою

 • 108279 переглядiв