kabmin-pohodyv-poriadok-ta-umovy-otrymannia-hroshovoi-dopomohy-vid-yunisef-dlia-350-shkil

Кабмін погодив порядок та умови отримання грошової допомоги від ЮНІСЕФ для 350 шкіл

 • 33549 переглядiв

Кабінет міністрів затвердив порядок та умови отримання грошової допомоги від ЮНІСЕФ закладами загальної середньої освіти на 2024/25 навчальний рік. 350 закладів отримають по 290,5 тис. гривень від ЮНІСЕФ на модернізацію харчоблоків, на підготовку до зими, на ремонти інженерних мереж. Про це повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання уряду, передає УНН.

Деталі

Сьогодні ухвалюємо рішення для допомоги українським школам, які постраждали від війни. 350 закладів отримають по 290,5 тис. гривень від ЮНІСЕФ на модернізацію харчоблоків, на підготовку до зими, на ремонти інженерних мереж

- сказав Шмигаль.

Доповнення

Представник уряду у парламенті Тарас Мельничук зазначив, що Кабмін погодив пропозицію Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій щодо реалізації спільного з ЮНІСЕФ проєкту щодо надання грошової допомоги закладам загальної середньої освіти на 2024/25 навчальний рік.

Затверджено порядок та умови отримання грошової допомоги від ЮНІСЕФ закладами загальної середньої освіти на 2024/25 навчальний рік. Передбачено, що розмір допомоги кожному закладу становить 290 тис. 500 гривень і надається разово протягом 2024-2025 років, крім випадків, коли ЮНІСЕФ повідомив МОН про можливість надання додаткової допомоги

- зазначив Мельничук.

Нагадаємо

Київська ОВА придбала 42 шкільні автобуси для перевезення дітей. Сьогодні передали останню партію 11 громадам області. Автобуси були закуплені за державною програмою "Зроблено в Україні".

Популярні

Новини по темі