kabmin-peredav-kharkovu-dnipru-ta-kremenchku-modulni-kotelni-dlia-prokhodzhennia-zymy-shmyhal

Кабмін передав Харкову, Дніпру та Кременчку модульні котельні для проходження зими - Шмигаль

 • 8493 переглядiв

Кабінет міністрів ухвалив рішення передати Харкову, Дніпру та Кременчуку 28 модульних газових котелень задля безперебійного надання комунальних послуг з теплопостачання мешканцям територіальних громад під час проходження опалювального сезону. Про це заявив прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання уряду, передає УНН.

Сьогодні також маємо важливе рішення, направлене на підтримку громад під час опалювального сезону. Передаємо 28 модульних газових котелень для Харкова, Дніпра і Кременчука. Це альтернативні джерела виробництва тепла, які допоможуть цим містам пройти зиму

- сказав Шмигаль.

Доповнення

Представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук повідомив, що котельні передані задля безперебійного надання комунальних послуг з теплопостачання мешканцям територіальних громад під час проходження опалювального сезону 2024/25 року та на обʼєктах критичної інфраструктури.

Нагадаємо

Від початку року, за підтримки уряду Німеччини, Всесвітня організація охорони здоров'я спільно з Міністерством охорони здоров'я України розпочали встановлення модульних котелень у лікарнях.

Мобільні котельні й альтернативні електростанції: у Мінінфраструктури розповіли, як відновлюватимуть енергосистему на Харківщині16.04.24, 15:10

Павло Башинський

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Уряд скоротив термін явки до ТЦК за повісткою

     • 11589 переглядiв