izrayil-atakuvav-posti-zbroynikh-sil-siriyi-dvoye-soldativ-travmovano

Ізраїль атакував пости Збройних Сил Сирії: двоє солдатів травмовано

 • 326955 переглядiв

КИЇВ. 3 жовтня. УНН. Двоє солдатів отримали поранення внаслідок ізраїльської повітряної атаки на пости сирійських збройних сил у східній частині сирійської провінції Дейр-ель-Зор у понеділок. Про це повідомили сирійські державні ЗМІ рано у вівторок з посиланням на військове джерело, пише Reuters, передає УНН.

Цитата 

«Близько 23:50 2 жовтня ізраїльський ворог здійснив повітряний удар по деяких об’єктах наших збройних сил в районі Дейр-ель-Зор, агресія призвела до поранень двох солдатів і певних матеріальних втрат, ", - зазначило джерело.

З боку ізраїльської армії не було жодних коментарів.

Доповнення

Ізраїль протягом багатьох років здійснює напади на те, що він назвав пов'язаними з Іраном об'єктами в Сирії, де вплив Тегерана зріс після того, як він почав підтримувати президента Башара Асада в громадянській війні, яка почалася в 2011 році.

Сотні тисяч людей загинули, а мільйони залишилися без даху над головою після того, як протести проти Асада в 2011 році переросли в громадянську війну, яка залучила іноземні держави і залишила Сирію розділеною на зони контролю.

Нагадаємо

У середині вересня двоє сирійських солдатів загинули та шестеро отримали поранення внаслідок авіаудару ізраїльської авіації по середземноморському портовому місті Тартус поблизу батьківщини президента Башара Асада.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Впродовж доби відбулось 22 бойових зіткнення - Генштаб

     • 167231 переглядiв

    брянську область росії атакував БПЛА

     • 272393 переглядiв