izrail-rozpochav-nazemnu-operatsiiu-na-pivdni-livanu

Ізраїль розпочав наземну операцію на півдні Лівану

 • 14098 переглядiв

Війська ЦАХАЛу розпочали операцію "Північні стріли": обмежені, локалізовані і цілеспрямовані рейди проти терористичних об'єктів "Хезболли" в прикордонній зоні на півдні Лівану. Про це повідомляє Israel Defense Forces у Telegram, пише УНН.

Відповідно до рішення політичного ешелону, кілька годин тому війська ЦАХАЛу розпочали обмежені, локалізовані і цілеспрямовані наземні рейди на основі точних розвідувальних даних проти терористичних об'єктів та інфраструктури Хезболли на півдні Лівану. Ці цілі розташовані в селах поблизу кордону і становлять безпосередню загрозу для ізраїльських громад на півночі Ізраїлю,

- йдеться у повідомленні.

Деталі

Зазначається, що ЦАХАЛ діє згідно з методичним планом, розробленим Генеральним штабом і Північним командуванням, за яким солдати тренувалися і готувалися протягом останніх місяців. 

Ізраїльські військово-повітряні сили і артилерія ЦАХАЛу підтримують сухопутні війська, завдаючи точних ударів по військових цілях в цьому районі.

Операція "Північні стріли" триватиме відповідно до оцінки ситуації і паралельно з бойовими діями в Секторі Гази та на інших напрямках. 

Нагадаємо

Як раніше писав УНН Ізраїль готується до короткострокової наземної операції в Південному Лівані проти Хезболли. Мета - відтіснити сили від кордону і знищити інфраструктуру, включно зі збройовими складами.

Армія Лівану відступає з позицій на кордоні з Ізраїлем - ЗМІ30.09.24, 23:32

Ольга Розгон

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Ізраїль розпочав наземну операцію на півдні Лівану

     • 14098 переглядiв

    В Іраку обстріляли ракетами американську військову базу - Reuters

     • 13696 переглядiв

    На Херсонщині почали розсилати повістки через "Укрпошту"

     • 13515 переглядiв

    США стурбовані, що росія може надати надзвукові ракети хуситам

     • 13989 переглядiв