iz-naypershikh-dniv-nezalezhnosti-mi-ne-mali-takikh-keysiv-investitsiynogo-kharakteru-zelenskiy-proviv-rozmovu-z-kompaniyeyu-blackrock

"Із найперших днів незалежності ми не мали таких кейсів інвестиційного характеру": Зеленський провів розмову з компанією BlackRock

 • 2022845 переглядiв

КИЇВ. 6 травня. УНН. Президент України Володимир Зеленський зустрівся та обговорив деталі створення інвестиційного фонду для відновлення економіки України з керівництвом найбільшої компанії з управління активами у світі BlackRock. Про це Зеленський повідомив на своїй сторінці у Telegram, пише УНН.

Цитата

"Це буде потужний сигнал посилення інвестиційного клімату. Це важливо не тільки для наших людей, для нашого суспільства, але й для бізнесу, для підприємців за кордоном. Зараз настав історичний момент, адже із самих перших днів незалежності ми не мали таких величезних кейсів інвестиційного характеру в Україні. Ми пишаємося тим, що можемо започаткувати такий процес" - ідеться в повідомленні.

Деталі

Основна мета створення фонду - залучити приватний та публічний капітал для втілення і реалізації масштабних бізнес-проектів в Україні, зазначає президент.

Віце-президент BlackRock Філіп Хіндербальд натомість зазначив, що вважає цей момент історичним, адже створення інвестиційного фонду дає можливість об’єднати державний та приватний сектор, у той час, коли технічні інновації можуть стати каталізатором розвитку. Також він сказав, що зараз настав час переходу на декарбонізовану економіку і Україна може зробити внесок у глобальну економіку.

Нагадаємо

Президент Володимир Зеленський сьогодні зустрівся з міністром закордонних справ Королівства Бахрейн Абдуллатіфом бін Рашидом Аз-Заяні, з яким обговорив спільні зусилля у наближенні миру для України й повернути спокій і стабільність міжнародні відносини.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    В Україні зниклими безвісти вважаються понад сім тисяч людей

     • 1005774 переглядiв

    Понад 100 людей загинули внаслідок повені в Конго

     • 1071242 переглядiв

    Сумщина: окупанти обстріляли 8 громад, зафіксовано 33 вибухи

     • 1021331 переглядiв

    Іран вислав чотирьох азербайджанських дипломатів

     • 1165009 переглядiв