harris-nepriamo-rozkrytykuvala-trampa-nazvavshy-svoho-oponenta-boiahuzom

Гарріс непрямо розкритикувала Трампа, назвавши свого опонента "боягузом"

 • 11781 переглядiв

Віце-президент США Камала Гарріс непрямо розкритикувала Дональда Трампа, натякнувши, що її опонент є "боягузом". Вона заявила, що справжня сила лідера полягає в тому, кого він підтримує, а не принижує.

У відповідь на нападки  Трампа віце-президент США відповіла тим же: у своїй промові перед працівниками виборчої кампанії в Рочестері Гарріс зазначила, що той, хто принижує інших людей, є боягузом.

Пише УНН із посиланням на Stern та Reuters.

Деталі

Віце-президент США Камала Гарріс непрямо розкритикувала колишнього президента Дональда Трампа в неділю, припустивши, що його опонент на виборах 5 листопада був "боягузом", чия політика зосереджена на приниженні своїх суперників.

Той, хто принижує інших людей, є боягузом

-  сказав демократ, не згадуючи імені Трампа.

"Я думаю, що останніми роками було щось на зразок спотворення, яке припускає, що мірою сили лідера є те, кого ти перемагаєш. Тоді як те, що ми знаємо, це те, що справжня міра сили лідера базується на тому, кого ти піднімаєш", – зазначила Гарріс.

Тим часом Трамп заявив у суботу, що вважає, що перемогти Гарріс буде легше, ніж 81-річного Байдена, який минулого місяця вийшов зі своєї передвиборчої гонки під тиском власної партії після провальних дебатів проти Трампа.

Нагадаємо

Нове опитування Rasmussen показує лідерство Камали Гарріс над Дональдом Трампом у ключовому штаті Мічиган. У двобої Гарріс підтримують 48% виборців, Трампа - 47%, а з урахуванням третіх партій перевага Гарріс зростає до 3%.

Популярні

Новини по темі

Кібератака на monobank після трьох діб припинилася - Гороховський

 • 20766 переглядiв

російські удари по Донеччині: 3 загиблих, 9 поранених за добу

 • 29990 переглядiв

Зеленський: росія шантажує світ загрозою катастрофи на ЗАЕС

 • 107796 переглядiв