ukenru
gurt-m-neskin-skasuvav-kontserti-v-rosiyi

Гурт Måneskin скасував концерти в росії

 • 193109 переглядiв

КИЇВ. 22 березня. УНН. Італійський рок-гурт Måneskin, який здобув перемогу на конкурсі "Євробачення" у 2021 році, оголосив про відновлення туру Loud Kids. В рамках турне гурт не відвідає рф. Про це повідомляє УНН з посиланням на Instagram Måneskin.

Деталі 

Як відомо, шоу були заплановані на весну цього року, але виступи довелося скасувати наприкінці січня через коронавірусні обмеження. Тепер музиканти оголосили нові дати концертів. 

Музиканти скасували концерти в росії, у москві та санкт-петербурзі та наголосили, що солідарні з українським народом.

Через війну, яку розпочав президент росії володимир путін, вони також скасували виступ у Києві. У своєму зверненні до фанатів гурт вкотре підтримав Україну.

Цитата

"Звичайно, дуже важко робити показові заяви, поки в Україні триває жахлива війна і страждають невинні люди. Ми спустошені за український народ і солідарні з ним. І через рішення людей при владі, які впливають на життя такої кількості невинних людей, ми не будемо проводити заплановані концерти в росії. Ми всі повинні разом стояти за мир зараз і завжди", – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо 

Переможцем міжнародного пісенного конкурсу “Євробачення 2021”, який відбувся у Роттердамі, став італійський гурт Måneskin з піснею “Zitti E Buoni”.

Українські Національні Новини

Суспільство