ukenru
glava-mzs-venesueli-deputativ-yevroparlamentu-poperedili-pro-zaboronu-vyizdu-v-respubliku

Глава МЗС Венесуели: депутатів Європарламенту попередили про заборону в'їзду в республіку

 • 18667 переглядiв

КИЇВ. 18 лютого. УНН. Міністр закордонних справ Венесуели Хорхе Арреаса заявив, що депутати Європарламенту, які хотіли відвідати Боліваріанську Республіку, були попереджені заздалегідь про неможливість в'їзду в країну. Про це він у неділю написав в своєму Twitter, передає УНН.

"За офіційними дипломатичними каналами влада Венесуели кілька днів тому повідомила групу депутатів Європарламенту, які мали намір відвідати країну у змовницьких цілях, що вони не будуть допущені. Також їм було настійно рекомендовано відмовитися від цього, щоб уникнути подальших провокацій", - написав міністр.

Арреаса також додав, що венесуельський уряд "не дозволить європейським крайнім правим силам порушувати мир і стабільність в країні іншими грубими інтервенціоністським діями".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: МЗС Венесуели заявило, що Трамп повернув расизм в США через бажання побудувати стіну

Як повідомляв УНН, раніше представник іспанської Народної партії (НП) Естебан Гонсалес Понс заявив, що його та інших членів делегації Європарламенту висилають з Венесуели за наказом президента Ніколаса Мадуро. Делегація Європарламенту, що складається з шести чоловік, повинна була провести зустрічі з лідером венесуельської опозиції Хуаном Гуайдо, а також з послами європейських країн.

Українські Національні Новини

Політика