ukenru
genshtab-rosiyski-viyska-ne-propustili-gumanitarniy-vantazh-na-khersonschini

Генштаб: російські війська не пропустили гуманітарний вантаж на Херсонщині

 • 129170 переглядiв

КИЇВ. 20 березня. УНН. На Херсонщині окупанти безпричинно не пропустили гуманітарний конвой. Таким чином вони намагаються примусити до колабораціонізму місцеве населення. Про це повідомляє УНН з посиланням на Генеральний штаб ЗСУ.

Деталі

Минулої доби до Херсонської області з міста Апостолове Дніпропетровської області вирушили 14 вантажівок з продуктами харчування та медикаментами першої необхідності.

Цитата

"Російські окупанти безпричинно не пропустили гуманітарний конвой. Таким чином вони намагаються примусити до колабораціонізму місцеве населення. При цьому загарбники поширюють листівки з пропозиціями звернутися до окупаційної адміністрації. Громадянам обіцяють скасування кредитних боргів, а місцевим підприємцям преференції у веденні бізнесу", - йдеться у повідомленні.

Також у Генштабі додали, що зі зведеного загону 331-го гвардійського парашутно-десантного ударного костромського полку, який брав участь у бойових діях на Київському напрямку, залишився в живих один військовий, і той знаходиться у шпиталі.

Нагадаємо

На Чернігівщині окупанти повтікали від обстрілів, покинувши боєздатну техніку.

Українські Національні Новини

Суспільство