dzhennifer-lopes-i-bena-affleka-pomitili-v-parizhi-pid-chas-medovogo-misyatsya

Дженніфер Лопес і Бена Аффлека помітили в Парижі під час медового місяця

 • 300950 переглядiв

КИЇВ. 26 липня. УНН. Зіркове подружжя - 53-річна Дженніфер Лопес і 49-річний Бен Аффлек - вирушило в романтичну подорож до Парижа під час медового місяця. Нещодавно акторів помітили на вулицях міста. Про це повідомляє Daily Мail, інформує УНН.

Деталі

Співачка, яка нещодавно відсвяткувала своє день народження, постала в синій сукні-сорочці з коміром і рукавами-ліхтариками від бренду Alexander McQueen. Стильне вбрання підкреслювало ідеальні форми Лопес. Доповнювали образ стильна сумка та балетки в тон. Щодо зачіски, то Джей Ло вирішила зібрати волосся в пучок та доповнила look стильними окулярами.

У той же час Бен для прогулянки вдягнув світло-блакитну сорочку та білу футболку. Завершували образ темно-сині джинси та чорні кросівки.

Також, за інформацією Daily Мail, до молодят приєдналися їхні діти: дві дочки Бена - 16-річна Вайолет і 13-річна Серафіна, а також близнюки Дженніфер – 14-річні Максиміліан і Емма.

Як зазначається, Дженіфер Лопес і Бен Аффлек повинні були побратися ще в 2002 році невдовзі після початку відносин, проте весілля довелося відкласти, а в 2004 році знаменитості зовсім розлучилися, однак через 20 років вони вирішили поновити стосунки.

Як відомо, у Дженніфер Лопес за плечима вже три шлюби - з продюсером Охані Ноа, хореографом Крісом Джаддом та співаком Марком Ентоні, від якого вона народила двох дітей, близнюків Макса та Емму. До відновлення відносин із Аффлеком співачка зустрічалася з колишнім бейсболістом Алексом Родрігесом. Бен Аффлек у 2005 році одружився з актрисою Дженніфер Гарнер, у шлюбі з якою у нього народилося троє дітей — дочки Вайолет і Серафіна та син Семюель. Пара розлучилася у 2018 році.

Доповнення 

Американська акторка та співачка Дженніфер Лопес таємно вийшла заміж за актора та режисера Бена Аффлека.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Усе, що потрібно знати про оренду житла в Польщі

     • 238890 переглядiв

    Зранку окупанти випустили по Миколаєву 18 ракет – Кім

     • 103510 переглядiв

    У Японії стратили чоловіка за різанину у 2008 році

     • 158866 переглядiв