dsns-pokazaly-yak-zneshkodyly-tochku-u-ta-snariady-rszv-hrad-na-kyivshchyni

ДСНС показали, як знешкодили "Точку-У" та снаряди РСЗВ "Град" на Київщині

 • 61049 переглядiв

Сапери Державної служби з надзвичайних ситуацій вилучили залишки тактичної ракети "Точка-У" та три снаряди системи залпового вогню "Град" у Бучанському районі Київської області.

Сапери ДСНС вилучили залишки тактичного ракетного комплексу "Точка-У" та три снаряди реактивної системи залпового вогню "Град" у Бучанському районі Київської області. Пише УНН з посиланням на ДСНС.

Піротехнічна група Мобільного рятувального центру швидкого реагування ДСНС України провела роботи у двох локаціях у Бучанському районі Київської області. В селі Крюківщина сапери виявили та евакуювали залишки ракетного комплексу "Точка-У", використовуючи маніпулятор для завантаження у піротехнічний автомобіль та подальшого транспортування на спецмайданчик.

В селищі Гостомель команда знешкодила три снаряди з системи залпового вогню "Град", які після вилучення були знищені на полігоні.

ДСНС закликає, якщо ви помітили невідомий предмет – не наближайтеся до нього! Негайно телефонуйте на номер "101"!

Нагадаємо

Раніше у Голосіївському районі столиці на території лісового масиву місцевий житель виявив бойову частину високоточної ракети ворога Х-69. Сапери дістали її з ґрунту та знешкодили на підривному майданчику.

Ірина Колеснік

Київ

    Популярні

    Новини по темі

    У Харкові пролунало близько десяти вибухів

     • 107754 переглядiв

    Буданов регулярно бере участь у операціях ГУР - Юсов

     • 104736 переглядiв

    По Харкову росіяни завдали щонайменше п'ять ударів - ОВА

     • 36053 переглядiв

    У Харкові пролунали вибухи

     • 37003 переглядiв