doruchiv-provesti-perevirku-schodo-zatrimki-vidbudovi-kiper-zustrivsya-iz-zhitelyami-bagatopoverkhivki-u-sergiyivtsi-yaku-atakuvala-rf

Доручив провести перевірку щодо затримки відбудови: Кіпер зустрівся із жителями багатоповерхівки у Сергіївці, яку атакувала рф

 • 2053585 переглядiв

Деталі

Як повідомили в ОВА, Кіпер відвідав Білгород-Дністровський район. Село Чабанське Сергіївської селищної громади постраждало внаслідок російської атаки чотири дні тому.

Голова ОВА оглянув місця руйнувань, поспілкувався з постраждалими жителями та ознайомився із роботою оперативного штабу з ліквідації наслідків руйнацій.

«Найголовнішим завданням - є відбудова пошкоджених будинків та забезпечення житлом мешканців села, будинки котрих не підлягають відновленню.

Область вже забезпечує фінансування нагальних потреб», - заявив голова Одеської ОВА Олег Кіпер.

Також голова області зустрівся з жителями пошкодженої багатоповерхівки у селі Сергіївка.

Цитата

«Проінспектував, доручив відповідним службам провести перевірку щодо затримки відбудови, через яку люди вже майже рік не можуть повернутися у свої домівки. Взяв справу на особистий контроль. Тепер на прямому зв’язку з жителями», - сказав Олег Кіпер.

Голова ОВА додав, що росіяни зруйнували в Одеській області 912 об’єктів, з них майже третину вже відновлено. Потрібно відновити ще 646 об’єктів, а 43 доведеться відбудовувати заново.

Раніше

Голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив, що регіон перевиконав план і подякував бізнесу. Як повідомили в Одеській ОВА, кошти підуть на оборону та відбудову

Українські Національні Новини

УНН-Одеса

    Популярні

    Новини по темі

    У рф знову палає: масштабна пожежа спалахнула у казані

     • 1498996 переглядiв