doroga-vstelena-trupami-rosiyskikh-soldativ-inozemni-zhurnalisti-pobuvali-u-zvilnenomu-ukrayinskomu-seli

"Дорога встелена трупами російських солдатів": іноземні журналісти побували у звільненому українському селі

 • 88199009 переглядiв

КИЇВ. 15 червня. УНН. Журналісти видання Reuters побували у звільненому українському селі Сторожеве. Вони зазначили, що дорога до нього встелена трупами російських солдатів і спаленою бронетехнікою, передає УНН.

Деталі

Як зазначає видання, деякі із загиблих російських солдатів лежали на брудній землі поруч із залишками своєї техніки. Інші, лежали понівечені в траві та на полях поблизу, де й померли.

"Три дні тому ми звільнили село Сторожеве. Ви самі бачите, як це було досягнуто. Ви бачите знищену техніку. Слава Україні", - сказав у Сторожевому український військовий.

Село було окуповане російськими військами у березні 2022 року, через місяць після повномасштабного вторгнення росії в Україну.

За словами українських військових, під час "зачистки" загинули близько 50 російських військових, ще четверо потрапили в полон.

Нагадаємо

Речник Генерального штабу Збройних сил України Андрій Ковальов повідомив, що українські військові мають частковий успіх в результаті наступальної операції. За останні три доби Сили оборони просунулись на деяких напрямках від 200 метрів до 1,4 кілометра та визволили близько 3 кв. км. 

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    По Україні масштабна повітряна тривога

     • 1530291 переглядiв