ukenru
do-tayvanyu-z-pyatidennoyu-programoyu-pribula-delegatsiya-litvi

До Тайваню прибула делегація з Литви

 • 133964 переглядiв

КИЇВ. 7 серпня. УНН. До Тайваню прибула литовська делегація на чолі з віцеміністром транспорту та зв’язку Литви Агне Вайчукевічуте, пише УНН із посиланням на Twitter міністерства закордонних справ Тайваню.

Цитата

"Тайвань щиро вітає Агне Вайчукевічуте та її делегацію. Бажаємо заступнику міністра транспорту та комунікацій Литви продуктивного п'ятиденного перебування, спрямованого на зміцнення стратегічної співпраці та ділових зв'язків у передових секторах завтрашнього дня", – ідеться у повідомленні.

Деталі

Згідно з пресрелізом МЗС Тайваню, Вайчукевічуте очолить делегацію з 11 урядовців і представників електробусного бізнесу.

Візит триватиме п'ять днів. Він має на меті поглибити двосторонні обміни та співпрацю у сфері розумного екологічного транспорту, зв’язку 5G та електробусів. 

Делегація відвідає урядові установи Тайваню, пов’язані з транспортом, а також провідні підприємства з виробництва електробусів для створення ланцюга постачання між країнами.

Зазначають, що відносини між Тайванем та Литвою останнім часом поглибилися: 12 червня відбувся візит віцеміністра економіки та інновацій Литви Йовіти Нелюпсєне, 22 червня – віцеміністра сільського господарства Егідіюса Ґедрайтіса.

Раніше

Виробник Snickers вибачився перед китайськими користувачами за рекламу, де Тайвань був названий країною.

Українські Національні Новини

Політика