do-izrailiu-prybuly-pershi-komponenty-systemy-thaad-pentahon

До Ізраїлю прибули перші компоненти системи THAAD - Пентагон

 • 9168 переглядiв

До Ізраїлю прибула передова група американських військових та перші компоненти системи THAAD, повідомив у вівторок у заяві речник Пентагону Пет Райдер, пише УНН.

Деталі

"Учора, 14 жовтня, до Ізраїлю прибула передова група американських військовослужбовців та початкові компоненти, необхідні для експлуатації батареї THAAD (Terminal High-Altitude Area Defense). Найближчими днями до Ізраїлю продовжить прибувати додатковий американський військовий персонал та компоненти батареї THAAD. Батарея буде повністю готова до експлуатації у найближчому майбутньому, але з міркувань безпеки операцій ми не обговорюватимемо терміни", - ідеться в заяві речника Пентагону Пета Райдера.

"Розгортання батареї THAAD в Ізраїлі підкреслює відданість Сполучених Штатів захисту Ізраїлю та захисту американців в Ізраїлі від будь-яких атак балістичних ракет з боку Ірану", - зазначається у заяві речника Пентагону.

США перекинуть до Ізраїлю батарею ППО THAAD13.10.24, 19:55

Довідково

THAAD - протиракетний комплекс рухомого наземного базування для висотного заатмосферного перехоплення балістичних ракет середньої дальності.

Популярні

Новини по темі

До Ізраїлю прибули перші компоненти системи THAAD - Пентагон

 • 9168 переглядiв

На Київщині затримали нелегального мігранта з Азербайджану

 • 11162 переглядiв

ЗСУ знищили артилерію рф на щонайменше 8 млрд за 9 місяців

 • 10578 переглядiв

З наступного року Чехія призначить нового посла в москві

 • 8821 переглядiв