dnipropetrovshchyna-u-nikopoli-cherez-ataku-rf-postrazhdav-cholovik-poshkodzheno-infrastrukturu

Дніпропетровщина: у Нікополі через атаку рф постраждав чоловік, пошкоджено інфраструктуру

 • 15034 переглядiв

Росіяни обстріляли Нікопольський район артилерією та дронами. Поранено 45-річного чоловіка, пошкоджено будинки та інфраструктуру. В інших районах Дніпропетровської області було спокійно.

У Дніпропетровській області росіяни з вечора били по Нікопольському району артилерією та дронами, постраждав 45-річний чоловік, пошкоджено будинки та інфраструктуру, повідомив у середу голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, пише УНН.

Деталі

"Ввечері росіяни продовжили обстріли Нікопольщини. По райцентру вдарили важкою артилерією. Постраждав 45-річний чоловік. У нього осколкові поранення. Стан – середній. Пошкоджені 4 багатоквартирні будинки та двоповерхівка, лінія електропередач. В одному з ліцеїв побиті вікна", - написав Лисак у Telegram.

З його слів, у той же час на Марганецьку громаду ворог скерував дрони-камікадзе. "Там зачепило авто. Та головне – без жертв", - вказав голова ОВА.

"Уночі та зранку армія країни-агресорки знову поцілила артснарядами по Нікополю. Направила на місто і БпЛА. Понівечена інфраструктура. Інші наслідки уточнюють", - повідомив Лисак.

В інших районах області з тривогою, але минулося, зазначив посадовець.

Окупанти обстріляли Дніпропетровщину: пошкоджено будівлі 10.09.24, 08:01

Юлія Шрамко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    До 32° тепла і місцями дощі: прогноз погоди на сьогодні

     • 17193 переглядiв

    Тейлор Свіфт підтримує Камалу Гарріс на виборах

     • 27984 переглядiв