ukenru
dlya-okupatsiynikh-viyska-rayon-svatovogo-teper-ye-bilsh-vrazlivim-britanska-rozvidka

Для армії рф район Сватового став більш вразливим – британська розвідка

 • 417943 переглядiв

КИЇВ. 21 листопада. УНН. Район Сватового на Луганщині став більш вразливим для російських військ, тому їхнє командування розглядатиме збереження контролю над цим містом як політичний пріоритет. Про це у Twitter повідомила розвідка міноборони Великої Британії, пише УНН.

Деталі

Як зазначили, протягом останніх семи днів тривали інтенсивні артилерійські перестрілки навколо Сватового. Як і на інших ділянках фронту, російські війська продовжують віддавати перевагу будівництву оборонних позицій, які, ймовірно, частково укомплектовані погано навченими мобілізованими резервістами.

"Завдяки тому, що південно-західну лінію фронту росії тепер легше обороняти вздовж східного берега річки Дніпро, сектор Сватове тепер, імовірно, є більш вразливим оперативним флангом російських військ. Російські лідери, найімовірніше, розглядатимуть збереження контролю над Сватовим як політичний пріоритет", – ідеться у повідомленні.

Розвідники додали, що російські командири, ймовірно, борються з військовими реаліями підтримки надійної оборони та намагаються забезпечити ресурсами наступальні операції південніше Донецька.

Оборонна і наступальна спроможність росії стримуються гострим браком боєприпасів і кваліфікованого персоналу, повідомили в міноборони Великої Британії.

Нагадаємо

Станом на 20 листопада в Луганській області ЗСУ звільнили від російської окупації 12 населених пунктів.

Українські Національні Новини

Війна