dity-syroty-iz-pryiomnykh-rodyn-sumskoi-oblasti-vyrushyly-na-vidpochynok-do-turechchyny

Діти-сироти із прийомних родин Сумської області вирушили на відпочинок до Туреччини

 • 23070 переглядiв

За ініціативи дружини президента Турецької Республіки Еміне Ердоган та дружини президента України Олени Зеленської, до турецької провінції Мугла поїхали 33 дитини-сироти з Сумщини.

Відпочинок розрахований на 9 днів, упродовж яких дітвора порине у світ подорожей та нових відкриттів.

Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Сумської обласної військової адміністрації.

До провінції Мугла поїхали 33 дитини-сироти, позбавлені батьківського піклування із 9 прийомних родин області у супроводі мам-вихователів

– ідеться у повідомленні.

Деталі

Поїздка організована на запрошення посольства Турецької республіки, - за ініціативи дружини Президента Турецької Республіки пані Еміне Ердоган та дружини Президента України пані Олени Зеленської.

Відповідно до офіційної інформації, відпочинок дітей-сиріт розрахований на 9 днів; програма дозвілля підготовлена Губернаторством провінції Мугла та включає відвідування історичних та культурних пам’яток, дитячих центрів розвитку і розваг, а також зустрічі з представниками українського консульства в Турецькій Республіці.

"Бебі-бокс" від держави отримали понад 37 тисяч українських родин28.12.23, 20:00

Дітей у захоплюючу подорож провів очільник Сумської обласної військової адміністрації Володимир Артюх, - він подарував їм сувеніри на згадку про майбутню мандрівку.

З великою радістю сьогодні проводжаємо наших дітей на відпочинок до Туреччини і з нетерпінням чекатимемо на їх повернення додому. Набирайтесь сил, оздоровлюйтесь, спробуйте на цей період переключитися із режиму війни на безпечний і цікавий відпочинок

– зазначив очільник Сумщини.

"Пакунок малюка" в Україні оновили: що зміниться05.01.24, 12:33

Ігор Тележніков

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Вранці на Хмельниччині збили три "шахеди"

     • 24262 переглядiв