ukenru
desyatki-afganskikh-bizhentsiv-letili-v-angliyu-ale-zastryagli-v-nimechchini

Десятки афганських біженців летіли в Англію, але застрягли в Німеччині

 • 13876 переглядiв

КИЇВ. 13 вересня. УНН. Десятки осіб, які прямували з Афганістану в Англію, були змушені на невизначений час зупинитися в німецькому місті Гіссен. Як пише видання Welt am Sonntag в неділю, 12 вересня, афганцям, які прибули з Ташкента і здійснювали пересадку в аеропорту Франкфурта-на-Майні, не дозволили летіти далі, оскільки у них не було всіх необхідних для в'їзду в Англію документів, передає УНН.

Деталі

Як пояснили журналістам видання в британському посольстві в Німеччині, "в'їзд до Сполученого Королівства всім особам, які мають на це право, буде організований в найкоротші терміни".

У свою чергу офіційний представник міністерства із соціальних питань федеральної землі Гессен зазначила, що 20 чоловіків, 19 жінок і 18 дітей з Афганістану були розміщені в центрі тимчасового проживання в місті Гіссен. Скільки вони там пробудуть, поки не ясно. За словами представника міністерства, афганців взяли "з гуманітарних міркувань".

Нагадаємо

Після захоплення влади в Афганістані бойовиками радикального ісламістського руху "Талібан" тисячі афганців покинули країну.

Українські Національні Новини

Новини Світу