ukenru
denisova-zvernulasya-do-moskalkovoyi-schodo-dudki-ta-bessarabova

Денісова звернулася до Москалькової щодо Дудки та Бессарабова

 • 11051 переглядiв

КИЇВ. 8 жовтня. УНН. Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Людмила Денісова звернулася до своєї російської колеги Тетяни Москалькової щодо заходів для встановлення місцезнаходження засуджених у "справі українських диверсантів" севастопольців Володимира Дудки й Олексія Бессарабова. Про це вона повідомила на своїй сторінці в Facebook, передає УНН.

Денісова нагадала, що згідно з отриманою інформацією від рідних та адвокатів, наприкінці вересня наших громадян вивезли з пенітенціарного закладу на території тимчасово окупованого Криму. Де зараз перебувають громадяни України – невідомо.

"У зв’язку з цим, невідкладно звернулася до Уповноваженого з прав людини РФ Тетяни Москалькової вжити заходів щодо встановлення місцеперебування Володимира Дудки та Олексія Бессарабова для подальшого інформування рідних та адвокатів", - написала Денісова.

Нагадаємо, місце перебування засуджених у "справі українських диверсантів" севастопольців Володимира Дудки й Олексія Бессарабова залишається невідомим.

Українські Національні Новини

Політика