chynovnyka-zapidozryly-u-makhinatsiiakh-z-zemleiu-bilia-bukovelia

Чиновника запідозрили у махінаціях з землею біля Буковеля

 • 33291 переглядiв

Посадовця Держгеокадастру підозрюють у незаконній передачі у приватну власність земель державної лісової ділянки поблизу гірськолижного курорту "Буковель". Вартість землі становила 17 мільйонів гривень.

Посадовцю Держгеокадастру в Івано-Франківській області повідомили про підозру за незаконну передачу у приватну власність землі неподалік Буковелю. Про це йдеться в Telegram-каналі Офісу Генпрокурора, пише УНН.

Деталі

"... першому заступнику начальника ГУ Держгеокадастру в Івано-Франківській області повідомлено про підозру у перевищенні службових повноважень (ч. 3 ст. 365 КК України)", - ідеться в повідомленні.

За даними слідства, підозрюваний, не маючи на це повноважень, підписав та видав незаконний наказ, який передбачав передачу землі лісогосподарського призначення у приватну власність.

Земля перебувала у постійному користуванні Державного підприємства "Надвірнянське лісове господарство" неподалік гірськолижного комплексу "Буковель". Вартість землі оцінено у 17 млн грн.

Нагадаємо

Працівники ДБР розпочали розслідування за фактом ДТП на Волині за участю правоохоронця, в якій загинув 14-річний пішохід.

Павло Башинський

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    "Мобілізація" стала словом 2023 року в Україні

     • 32981 переглядiв

    Кількість жертв землетрусу в Японії перевищила 100

     • 31314 переглядiв

    Донеччина за добу зазнала 15 ворожих атак - поліція

     • 31280 переглядiв