cholovik-rozpiliv-slozoginniy-gaz-bilya-viborchoyi-dilnitsi-na-mezhi-z-pridnistrovyam

Чоловік розпилив сльозогінний газ біля виборчої дільниці на межі з Придністров'ям

 • 16355 переглядiв

КИЇВ. 1 листопада. УНН. У день президентських виборів у Молдові, 1 листопада, вранці перед виборчою дільницею в Варниці був розпорошений сльозогінний газ. Чоловік, який спровокував зіткнення і розпилив сльозогінний газ, був опізнаний і затриманий поліцією. Про це УНН повідомляє з посиланням на Point.md.

"У Варниці спостерігається напружена ситуація, де низка людей з числа ветеранів, а також інших місцевих жителів намагаються блокувати доступ людей, які приходять на виборчі дільниці. Після втручання поліції доступ до дільниці був забезпечений", - йдеться у повідомленні з посиланням на дані представника молдовського генерального інспекторату поліції.

У той же час, вказали у поліції, чиняться спроби "проявити агресію і відповідно обмежити доступ осіб до голосування".

"Також було зафіксовано інцидент, спровокований людиною, яка вчинила словесну перепалку з групою громадян, присутніх перед іншою виборчою дільницею. Після сварки був застосований сльозогінний газ. Чоловік був опізнаний і затриманий поліцією, і наразі встановлюються обставини події", - зазначив представник поліції.

Нагадаємо, у травні 2019 року стало відомо, що самопроголошена Придністровська Молдавська республіка відмовилась від територіальних претензій на молдовське село Варниця.

Як повідомляв УНН, у Молдові 1 листопада відбуваються вибори президента. За даними молдовського видання Newsmaker, на 10 годину ранку проголосували 200 тисяч 887 осіб або 7,17% населення. Найактивніше голосують громадяни 56-70 років, а найменше на виборчі дільниці прийшло молоді 18-25 років.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Коронавірус за добу підтвердили у 257 дітей та 253 медиків

     • 13389 переглядiв

    На дорогах України з'являться "заспокоювачі" дорожнього руху

     • 21864 переглядiв

    У Молдові стартували вибори президента

     • 17702 переглядiв

    Україна відсьогодні видаватиме е-візи за новою процедурою

     • 17294 переглядiв

    В Україні вже 395 тис. випадків COVID-19, за добу — 7 959

     • 59800 переглядiв

    Сьогодні у Білорусі пройде "Марш проти терору"

     • 15864 переглядiв