cholovik-napav-z-nozhem-na-13-richnu-ditinu-khlopchik-v-likarni-z-porizanim-gorlom

Чоловік напав з ножем на 13-річну дитину, хлопчик в лікарні з порізаним горлом

 • 159160 переглядiв

КИЇВ. 24 жовтня. УНН. В Одеській області чоловік напав з пожем на 13-річного хлопчика, поліція оперативно затримала підозрюваного у замаху на вбивство дитини у місті Вилково. Про це йдеться у повідомленні ГУНП в Одеській області, передає УНН.

Деталі

Поліція Одещини ввечері 23 жовтня отримала повідомлення про те, що у місті Вилково до місцевої лікарні доставлено 13-річного хлопчика з різаною раною шиї. Правоохоронці опитали хлопчика, який перебував у стресовому стані та мало що пам’ятав про нападника.

Поліцейські відразу почали встановлювати всі обставини злочину - впродовж трьох годин вийшли на слід зловмисника та затримали його. Ним, як повідомляється, виявився 34-річний місцевий житель, який неодноразово притягувався до адміністративної та кримінальної відповідальності.

Під час проведення невідкладного обшуку за місцем мешкання чоловіка слідчі вилучили ніж та одяг зловмисника. Свій вчинок чоловік не заперечував, однак пояснити мотиви правопорушення не зміг, вказали у поліції.

«Підозрюваного поліцейські затримали в процесуальному порядку. Наразі з ним проводяться слідчі дії. Чоловіка перевіряють на стан сп'яніння», - повідомив начальник відділення №2 Ізмаїльського районного відділу поліції Вадим Левицький.

За замах на вбивство малолітньої дитини слідчі територіального підрозділу поліції розпочали кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст. 15, п.2 ч.2 ст. 115 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення чоловіку про підозру та обрання йому в суді запобіжного заходу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві чоловік напідпитку вбив 14-річного підлітка

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    У Газі через ракетний удар загинули двоє дітей з України - ЗМІ

     • 168418 переглядiв