cherhovyi-zhytel-i-yoho-ekipazh-ne-vyzhyly-pid-udarom-himars-sso-pokazaly-kadry-znyshchennia-rosiiskoi-systemy-reb

Черговий "Житель" і його екіпаж не вижили під ударом HIMARS: ССО показали кадри знищення російської системи РЕБ

 • 28184 переглядiв

Українські Сили спеціальних операцій виявили російський комплекс радіоелектронної боротьби Р-330 "Житель", передали його координати ракетним та артилерійським підрозділам, після чого він був знищений ракетним ударом комплексу HIMARS разом з екіпажем.

Оператори ССО виявили та надали інформацію ракетно-артилерійському підрозділу Сил оборони про російську АСП Р-330 "Житель", а після ракетного удару HIMARS удару система РЕБ та її екіпаж не вижили. Кадри знищення показали Сили спеціальних операцій, передає УНН.

Деталі

Як зазначили в ССО, під час ведення розвідки на Запорізькому напрямку операторами розвідувальних БПАК 3-го окремого полку ССО виявлено АСП Р-330 "Житель".

Як йдеться в повідомленні, оператори ССО певний час супроводжували важливу ціль та надали інформацію ракетно-артилерійському підрозділу Сил оборони для подальшого ураження. Завдяки злагодженій роботі, черговий "Житель" і його екіпаж не вижили під ракетним ударом HIMARS наведеним операторами ССО.

Нагадаємо

Оператори ССО виявили та надали інформацію ракетно-артилерійському підрозділу Сил оборони про російську РЛС 1Л219 "Зоопарк-1", - радіолокаційну станцію противника було знищено вщент разом з екіпажом.

Одеський регіон потребує специфічних систем ППО, що збиватимуть балістику07.03.24, 11:58

Популярні

Новини по темі

На ТОТ Донеччини "кадировці" грабують шахту - "АТЕШ"

 • 23769 переглядiв