cherez-vorozhi-obstrili-na-khersonschini-schodnya-goryat-lisi-ta-polya-u-lipni-bulo-75-pozhezh

Через ворожі обстріли на Херсонщині щодня горять ліси та поля: у липні було 75 пожеж

 • 203557 переглядiв

КИЇВ. 12 липня. УНН. Через ворожі обстріли у Херсонській області щодня горять ліси та поля. З початку липня надзвичайники зафіксували 75 пожеж на майже 300 тис. га. Про це повідомляє Херсонська ОВА, передає УНН.

Цитата

"Херсонщина: внаслідок обстрілів в області щоденно горять ліси та поля. Лище з початку липня надзвичайники зафіксували 75 пожеж на майже 300 тисяч гектарах. Критична ситуація у цьому плані в Бериславському районі та населених пунктах, які межують із сусідніми областями", – ідеться у повідомленні.

Додамо

Зазначили, що на Херсонщині і далі відбуваються нові призначення місцевих колаборантів, захоплення установ та навчальних закладів.

"Зокрема, було захоплено інститут тваринництва степових районів "Асканія Нова". В цілому ситуація в області критична", – додали в ОВА.

Нагадаємо

Поліція відкрила кримінальне провадження щодо захоплення військовими рф інституту тваринництва "Асканія-Нова" на тимчасово захопленій Херсонщині.

Через вторгнення рф щонайменше 900 українських заповідників перебувають у небезпеці. Загалом це 1,2 млн га природоохоронних територій України.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Генштаб ЗСУ: знищено вже приблизно 37 470 окупантів

     • 152643 переглядiв

    По Харкову вночі росіяни випустили дві ракети - ОДА

     • 119011 переглядiв

    Окупанти вночі знову обстріляли Слов'янськ, поранено жінку

     • 93973 переглядiв

    Жертвами війни рф проти України стали вже 348 дітей

     • 106327 переглядiв