ukenru
chastina-kiyeva-zalishilas-bez-naprugi-u-kilkokh-rayonakh-zupinilis-troleybusi

Частина Києва залишилась без напруги: у кількох районах зупинились тролейбуси

 • 15397 переглядiв

КИЇВ. 27 липня. УНН. Через відсутність напруги в електромережі і пошкодження обладнання на Київській теплоелектроцентралі № 5, що розташована на вулиці Промисловій, в Києві зупинився рух 15 тролейбусних маршрутів у кількох районах. Наразі рух тролейбусів відновлено. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу КМДА.

“Відновлено рух тролейбусних маршрутів після затримки у зв’язку із відсутністю напруги в електромережі. Про це повідомили у КП “Київпастранс”. Зокрема, відновлено рух тролейбусних маршрутів №1, 3, 5, 7, 8, 9, 12, 15, 17, 38, 40, 40к, 42д, 43, 50”, - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Негода на заході України знеструмила 100 населених пунктів

Вказано, що наразі відповідні підрозділи комунального підприємства “Київтеплоенерго” працюють на місці для оперативного усунення та відновлення роботи обладнання. Також спільно зі службами ДТЕК Київські електричні мережі здійснюється перепідключення споживачів.

Нагадаємо, сьогодні сталося пошкодження обладнання на Київської теплоелектроцентралі № 5, що розташована на вулиці Промисловій. Міські служби усувають пошкодження обладнання на ТЕЦ-5. Частина споживачів Печерського, Голосіївського та Солом'янського районів столиці тимчасово залишаються без електропостачання.

Українські Національні Новини

Київ