budivnytstvo-pidzemnoi-shkoly-u-kharkovi-terekhov-pokazav-na-yakomu-etapi-roboty

Будівництво підземної школи у Харкові: Терехов показав на якому етапі роботи

 • 24593 переглядiв

Першу підземну школу в Індустріальному районі Харкова планують відкрити у березні 2024 року. Ще одну таку школу хочуть збудувати в одному з центральних районів міста. Паро це у Telegram повідомляє міський голова Ігор Терехов, пише УНН.

Деталі

Будівництво першої "підземної школи" в Індустріальному районі Харкова йде чітко за графіком, попри ворожі обстріли міста, морози й негоду.

Сьогодні вже змонтовані всі бетонні конструкції, тож зараз робота закцентована на гідро- та теплоізоляції, проведенні систем каналізації, водогону та встановленні вентиляції,

- повідомив Терехов.

Він також зазначив, що підрядники обіцяють тримати заданий темп, щоб вже з березня місяця ми змогли навчати тут наших дітей і розпочинати зведення наступної такої школи в одному з центральних районів міста.

Нагадаємо

30 листопада Президент України Володимир Зеленський відвідав школярів, які через конфлікт навчаються на станції харківського метро, і нагородив вчителів відзнаками за їхню відданість справі. Зеленський підкреслив, що продовження освіти є ознакою життя під час війни.

Ворог за добу обстріляв понад 17 населених пунктів Харківщини, вдарив по обласному центру двома ракетами С-30010.01.24, 08:51

Ольга Розгон

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі