budanov-pislya-peremogi-ukrayini-rosiya-zakhoche-revanshu-na-vidnovlennya-krayini-agresoru-znadobitsya-blizko-10-rokiv

Буданов: після перемоги України росія захоче реваншу, на відновлення країні-агресору знадобиться близько 10 років

 • 507501 переглядiв

КИЇВ. 1 вересня. УНН. Після перемоги України у росії можуть з'явитися реваншистські настрої, країні-агресору знадобиться близько десяти років на відновлення у військовому аспекті. Таку думку в інтерв'ю журналістці Наталії Мосейчук висловив очільник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов, передає УНН.

Деталі

За словами очільника ГУР, після перемоги Україна зіткнеться з новими викликами та загрозами.

"Перш за все ми маємо розуміти, що після перемоги України у якомусь видозміненому вигляді, проте все ж таки частинка від російської федерації залишиться поряд з нами. Найімовірніше, що через певний час там з'являться реваншистські настрої. Це нормальний колообіг в історії", - розповів Буданов.

Він додав, що з росією "буде пов'язано ще багато роботи".

Цитата

"Реваншизм (буде, - ред.) з часом. росії потрібно буде відновлюватися у військовому аспекті близько десяти років. Якраз десять років - це нормальний період, щоб все це переосмислити й заново почати готувати реванш... Якщо вдасться іншими шляхами після перемоги України, скажімо так, впливати на ті території, які будуть створені, можливо в нас буде набагато більше років. Але мінімально десять років у нас буде", - заявив він.

Нагадаємо

Головне управління розвідки Міноборони України повідомило, що у кремлі затвердили тематику нового етапу інформаційної війни проти України. Найближчим часом росія буде створювати нові фейки щодо “масової мобілізації” в Україні, “зневіри українських партнерів у можливості перемоги”, “ нерезультативного контрнаступу”, “тотальної корупції” та “прекрасного життя на окупованих територіях”.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Окупанти в обід обстріляли Херсон: загинув чоловік

     • 406063 переглядiв

    Поставки російського СПГ до Євросоюзу у серпні різко впали

     • 528385 переглядiв