budanov-nazvav-golovni-problemi-pid-chas-kontrnastupu

Буданов назвав головні проблеми під час контрнаступу

 • 1154652 переглядiв

КИЇВ. 10 вересня. УНН. Головні проблеми з якими зіткнулися українські військові під час контрнаступу – це суцільне мінування та величезна кількість дронів-камікадзе, але рух триває. Про це заявив генерал-майор, начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов на щорічній зустрічі Ялтинської Європейської Стратегії (YES), повідомляє УНН.

Цитата

«Наступ триває. Він йде не так швидко якби і я хотів, я цього також не приховую. Але перш за все я не Головнокомандувач, і навіть не начальник Генштабу. Ці питання краще було б адресувати їм. Я можу сказати, що ситуація там досить складна. У противника вона складна максимально. З нашого боку просто важкість просування, тому що суцільне мінування. Треба визнати що гарно побудована лінія оборони, при чому не одна лінія. І величезна насиченість переносними, протитанковими комплексами», - розповів Буданов.

Він зазначив, що артилерія з боку противника відіграє не першу роль.

«Головні проблеми з якими зіткнулися – це суцільне мінування та величезна кількість малих дронів-камікадзе…Але рух триває», - додав Буданов.

Доповнення

російські окупанти у Херсонській і Запорізькій областях створили потужну систему оборонних рубежів – це 2-3 лінії окопів.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Буданов назвав головні проблеми під час контрнаступу

     • 1154652 переглядiв

    "Динамівський" захисник не допоможе збірній проти Італії

     • 379239 переглядiв

    російська армія атакувала Херсон. Постраждала жінка

     • 255608 переглядiв

    В Одесі відремонтують театр юного глядача - Кіпер

     • 412509 переглядiв

    Помер видатний український біатлонний тренер Карленко

     • 358724 переглядiв