brytanska-kompaniia-oshtrafovana-za-porushennia-sanktsii-proty-rf

Британська компанія оштрафована за порушення санкцій проти рф

 • 5661 переглядiв

Британська компанія оштрафована за порушення санкцій, пов’язаних із вторгненням рф в Україну. Про це повідомляють Міністерство фінансів Великої Британії, передає УНН.

Деталі

Велика Британія наклала штраф у розмірі 15 000 фунтів на компанію Integral Concierge Services (ICSL) за порушення санкцій, введених проти рф у відповідь на її незаконне вторгнення в Україну.

ICSL надавала послуги з управління майном для особи, чиї активи були заморожені згідно з санкціями. У період з 2022 по 2023 рік компанія провела 26 фінансових операцій, незважаючи на те, що знала про можливі порушення. У результаті цього ICSL була оштрафована, не оскаржувала рішення та сплатила штраф у повному обсязі.

Міністр санкцій Великої Британії Девід Дауті наголосив, що цей випадок є важливим попередженням для бізнесу, оскільки уряд неухильно стежить за дотриманням санкційного режиму. Він підкреслив рішучість Сполученого Королівства боротися з ухиленням від санкцій і запевнив, що уряд продовжуватиме вживати суворих заходів проти порушників.

Британія ввела санкції проти кораблів і компаній, пов'язаних із російським СПГ26.09.24, 14:40

Популярні

Новини по темі

Ізраїль наказав евакуювати південні райони Бейрута

 • 6683 переглядiв

У Міноборони шукають виробників пончо для військових

 • 15113 переглядiв