brytaniia-hotova-prosuvaty-naiambitnishe-rishennia-g7-shchodo-zamorozhenykh-rosiiskykh-aktyviv-kuleba

Британія готова просувати найамбітніше рішення G7 щодо заморожених російських активів - Кулеба

 • 24464 переглядiв

Цього року Україна очікує значного прогресу у конфіскації заморожених російських активів за підтримки Великої Британії, а також скоординованих кроків щодо отримання додаткових систем протиповітряної оборони від партнерів.

Велика Британія готова просувати найамбітніше рішення "Групи семи" щодо заморожених російських активів. Про це повідомив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба к соцмережі Х за результатами двосторонньої зустрічі з главою британської дипломатії Девідом Кемероном, передає УНН.

"Україна очікує значного прогресу в питанні конфіскації заморожених російських активів цьогоріч і розраховує, що партнери знайдуть необхідну політичну волю", — заявив міністр.

Союзники рф закликають ЄС не конфісковувати російські активи для України03.04.24, 17:11

Також міністри скоординували кроки для прискорення рішень третіх країн щодо надання Украіні додаткових систем ППО, включно з системами "Patriot".

Жозеп Боррель активізує зусилля з пошуку додаткових систем “Patriot” для України - Кулеба03.04.24, 20:25

Нагадаємо

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба 3-4 квітня відвідає штаб-квартиру Північноатлантичного альянсу у Брюсселі, та візьме участь у міністерському засіданні Ради Україна - НАТО.

Популярні

Новини по темі