britanska-rozvidka-poyasnila-znizhennya-vtrat-rosiyskoyi-armiyi

Британська розвідка пояснила зниження втрат російської армії

 • 394237 переглядiв

КИЇВ. 25 квітня. УНН. Міністерство оборони Великої Британії у черговому звіті на основі розвідданих вказала, що спроба зимового наступу росіян не досягла мети, і наразі відзначається зниження втрат російської армії, передає УНН.

Деталі

"За квітень 2023 середньодобовий рівень втрат у росії, швидше за все, знизився приблизно на 30 відсотків. Це слідує виключно за важкими втратами росіян у січні-березні 2023 року. Цифри, опубліковані українським Генеральним штабом, передбачають скорочення щоденних втрат російських військ із 776 у березні до 568 у квітні. Розвідка Міністерства оборони не може перевірити точну методологію України, але загальна тенденція, ймовірно, вірна", - ідеться у звіті.

Як вказують у МО Британії, "втрати росії, швидше за все, скоротилися, оскільки їхня спроба зимового наступу не досягла своєї мети, і російські сили зараз зосереджені на підготовці до очікуваних українських наступальних операцій".

Доповнення

Втрати російських окупантів з початку повномасштабного вторгнення рф в Україну сягнули вже близько 187 770 осіб, 3688 танків та сотень одиниць військової техніки.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Пентагон назвав терміни передачі танків M1 Abrams Україні

     • 1926685 переглядiв

    Луганщина: окупанти будують фортифікаційні споруди

     • 319454 переглядiв