britanska-rozvidka-poyasnila-chomu-rf-skasuvala-spilni-strategichni-navchannya

Британська розвідка пояснила, чому рф скасувала "спільні стратегічні навчання"

 • 1732379 переглядiв

КИЇВ. 28 серпня. УНН. Міністерство оборони Великої Британії у черговому звіті на основі розвідданих зазначило, що рф, ймовірно скасувала щорічні військові навчання і зробила це через низку факторів. Зокрема, брак техніки та сумнівну цінність, як це показали результати на полі бою, передає УНН

Деталі

росія, швидше за все, скасувала навчання "запад" ("Захід") 23, свої заплановані "спільні стратегічні навчання" (ССН) і основний щорічний захід, який мав стати кульмінацією навчального року для військових. Навчання мали відбутися у вересні 2023 року.

З 2010 року росія проводила навчання за чотирирічним циклом, ротуючи ССН по всій країні. Однак, починаючи з 2021 року,  базує Об'єднане командно-штабне навчання на заході країни щонайменше раз на два роки, оскільки пріоритетом для неї є протистояння тому, що вона вважає загрозою з боку НАТО.

Навчання "запад" 21 - найбільші російські навчань з радянських часів.

Деталі

"Незадовільні результати російських військових в Україні підкреслили, що спільні навчання мають обмежену навчальну цінність і здебільшого є показовими. росія, швидше за все, скасувала навчання "запад" 23, тому що в них бракує військ і техніки", - йдеться у звіті.

Існує реальна можливість того, що російське керівництво також чутливе до внутрішньої критики, яка може призвести до проведення ще однієї хитро презентованої ССН у воєнний час.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ще плюс 490: Генштаб оновив дані про ліквідованих окупантів

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У Міноборони підтвердили звільнення Роботиного

     • 611214 переглядiв