boyoviki-na-donbasi-vidkrili-vogon-iz-zaboronenikh-minometiv

Бойовики на Донбасі відкрили вогонь із "заборонених" мінометів

 • 8210 переглядiв

КИЇВ. 20 лютого. УНН. З початку поточної доби, станом на 12 годину, російсько-окупаційні війська чотири рази порушували режим тиші із застосуванням заборонених мінськими домовленостями мінометів. Про це повідомив речник прес-центру Міноборони полковник Максим Праута під час брифінгу, передає кореспондент УНН.

"Від початку поточної доби, станом на 12:00, у районі відсічі та стримування збройної агресії у Донецькій та Луганській областей обліковано чотири прицільних ворожих обстріли. Усі із застосуванням заборонених мінськими домовленостями мінометів", - сказав Праута.

За його словами, на луганському напрямку противник вночі обстріляв українські позиції у районі населеного пункту Катеринівка із мінометів калібру 82 мм із використанням 15 мін з танкових та протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.

"Ще один раз противник використав міномет 82-го калібру, а також гранатомети і стрілецьку зброю поблизу хутора Вільного. На донецькому напрямку російсько-окупаційні війська зранку вели вогонь із 120-тих мінометів, по наших захисниках Водяного випустили 20 мін цього калібру", - розповів Праута.

Також, у районі Широкиного воїни Об’єднаних сил нарахували ще більше вибухів мін – 35. Наразі втрат серед українських військових немає.

Нагадаємо, 19 лютого російські бойовики 16 разів порушили режим припинення вогню.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Ракетний есмінець США увійшов у Чорне море

     • 14101 переглядiв

    Опитування: Порошенко у другому турі програє Зеленському

     • 14970 переглядiв

    Уряд створив Ізмаїльський загін морської охорони ДПСУ

     • 11182 переглядiв