ukenru
benksi-prodast-50-svoyikh-robit-i-peredast-groshi-na-dopomogu-ukrayini

Бенксі продасть 50 своїх робіт і передасть гроші на допомогу Україні

 • 1042055 переглядiв

КИЇВ. 10 грудня. УНН. Британський художник Бенксі виставив на продаж через сайт благодійного фонду 50 робіт-трафаретів, а отримані кошти планує передати на допомогу Україні, передає УНН.

Цитата

«Я зробив 50 таких трафаретів, усі виручені кошти передали нашим друзям в Україні. Відвідайте banksy.legacyofwarfoundation.com», - написав Бенксі в Instagram.

Деталі

На сайті фонду повідомляється, що кожну з 50 робіт підписано та пронумеровано, тираж обмежений одним екземпляром на одного покупця та коштує 5000 фунтів стерлінгів.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Banksy (@banksy)

«На кошти, отримані від цього розпродажу друкованої продукції, ми негайно закупимо нові машини швидкої допомоги та машини підтримки. Вони потрібні на Донбасі для продовження евакуації людей з інвалідністю, людей похилого віку та постраждалих мирних жителів. Ми відправимо генератори, газові обігрівачі та ліхтарі на сонячних батареях до громад, які переживають сувору зиму без електрики. І ми зможемо продовжити нашу підтримку притулків у Києві для жінок та ЛГБТ-спільноти», - повідомив генеральний директор фонду "Спадщина війни" Джайлз Дулей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бенксі показав своє графіті у Бородянці

Доповнення

У місті Гостомель Київської області невідомі вкрали шматок стіни, на якому намалював своє графіті британський художник Бенксі.

У результаті правоохоронні органи охоронятимуть графіті Бенксі на Київщині та інші культурні об'єкти від крадіжок.

Українські Національні Новини

Культура