belhiia-prykhylna-orhanizatsii-mizhuriadovoi-konferentsii-mizh-yes-ta-ukrainoiu-u-mezhakh-perehovoriv-pro-vstup-do-kintsia-chervnia

Бельгія прихильна організації міжурядової конференції між ЄС та Україною у межах переговорів про вступ до кінця червня

 • 21740 переглядiв

Бельгія прихильна тому, щоб організувати міжурядову конференцію для початку переговорів про членство в ЄС з Україною та Молдовою до закінчення свого головування 30 червня.

Бельгія прихильна тому, щоб організувати міжурядову конференцію (IGC), що означало б початок переговорів про членство, ще під час свого головування до кінця червня, - щодо України та Молдови. Про це заявила міністр закордонних справ Бельгії Аджа Лябіб, прибувши на засідання Ради ЄС у вівторок, пише УНН.

Ми... прихильні тому, щоб організувати цю міжурядову конференцію (IGC) під час нашого головування до кінця червня - Молдова та Україна також

- сказала Лябіб.

Раніше

ЗМІ повідомляли, що Україна та її прихильники в ЄС закликають до проведення міжурядової конференції між Брюсселем і Києвом до того, як Угорщина почне головувати в Раді ЄС 1 липня. Повідомлялося, що бельгійські офіційні особи наразі планують провести міжурядову конференцію (IGC) 25 червня.

Юлія Шрамко

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Рада підтримала реформу автострахування: що відомо

     • 18238 переглядiв