avstraliya-nadala-ukrayini-20-milyoniv-dolariv-viyskovoyi-dopomogi

Австралія надала Україні 20 мільйонів доларів військової допомоги

 • 95926 переглядiв

КИЇВ. 25 жовтня. УНН. Австралія відправила в Україну новий пакет військової допомоги вартістю 20 мільйонів австралійських доларів, до якого увійшли металевий 3D-принтер і системи боротьби з дронами. Про це повідомляє The West Australian, пише УНН.

Цитата

"Австралія залишається непохитною у підтримці України, щоб захистити себе від незаконного та аморального вторгнення росії. Цей внесок забезпечить Україні одні з найкращих можливостей у світі, одночасно інвестуючи в суверенну оборонну промисловість і технологічний сектор Австралії", — заявив прем’єр-міністр Ентоні Албанезе.

Деталі

Зазначається, що у список входять обладнання для розмінування, портативні рентгенівські апарати, 3D-принтер для металу та системи боротьби з безпілотниками - матеріали, розроблені австралійськими компаніями DroneShield, Micro-X, Minelab і SPEE3D.

За словами міністра оборонної промисловості Австралії Пета Конроя, 3D-принтери з металу можна використовувати для друку запчастин, а обладнання для розмінування та портативне рентгенівське обладнання може надати життєво необхідну допомогу українському особовому складу на полі бою.

Також, уряд заявив, що літак Королівських ВПС Австралії E-7A Wedgetail був направлений до Німеччини для підтримки зусиль із захисту шлюзу міжнародної гуманітарної та військової допомоги Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Повітряних силах розповіли про особливості австралійських антидронових систем Slinger, які отримає Україна

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У ЗСУ сформували батальйон із росіян - Bloоmberg

     • 268864 переглядiв

    Ворог вранці знову атакує Херсон, лунають вибухи - МВА

     • 154790 переглядiв