ukenru
aviatsiya-zsu-zavdala-6-udariv-po-tsilyakh-rosiyskikh-okupantiv

Авіація ЗСУ завдала 6 ударів по цілях російських окупантів

 • 134804 переглядiв

КИЇВ. 11 серпня. УНН. Українські військові завдали ударів по командних пунктах та пунктах управління ворожих військ у південних районах України. Про це повідомляє УНН з посиланням на Оперативне командування "Південь".

Цитата

"Нами протягом бойового дня нанесено 6 авіаційних ударів. Двічі забезпечено роботу штурмової авіації по опорному пункту і осередку живої сили, озброєння та техніки ворога в Бериславському районі", - йдеться в повідомленні.

Деталі

Двічі бомбардувальники атакували 2 склади боєприпасів і ще один осередок техніки в Баштанському районі. Також двічі гелікоптерами уражено опорний пункт і скупчення живої сили, озброєння та техніки ворожого війська.

"В районі Новокам’янки нами нанесено вогневий удар по командному пункту 126 окремої бригади берегової охорони берегових військ ВМФ рф, а біля Червоного Маяка нашими зусиллями 49 ворожа армія лишилася без свого пункту управління. В Іщенці уражено командно-спостережний пункт батальйонної тактичної групи 76-ої десантно-штурмової дивізії, а в районі Барвінку – склад боєприпасів", - пишуть в ОК "Південь".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нацгвардієць знищив "Іглою" російський штурмовик Су-25

Українські Національні Новини

Кримінал та НП