aviatsiya-zsu-zavdala-18-udariv-po-rayonakh-zoseredzhennya-rosiyan-genshtab-1

Авіація ЗСУ завдала 18 ударів по районах зосередження росіян - Генштаб

 • 176682 переглядiв

КИЇВ. 20 жовтня. УНН. Українська авіація за добу завдала 18 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, передає УНН.

Цитата

"Протягом доби авіація сил оборони завдала удару по пункту управління, 13 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та ще 4 - по зенітно-ракетних комплексах противника. Також нашими захисниками знищено 4 розвідувальних БпЛА оперативно-тактичного рівня", - йдеться у повідомленні. 

Доповнення

У Генштабі додають, що підрозділи ракетних військ уразили пункт управління, 2 райони зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, 2 важкі вогнеметні системи залпового вогню ТОС-1А “Солнцепек” та 13 артилерійських засобів противника.

Протягом минулої доби відбулося 90 бойових зіткнень.

Нагадаємо

Представник ГУР Андрій Юсов підтвердив інформацію про те, що російські окупанти втратили щонайменше 63 одиниці військової техніки в селі Красногорівка на Авдіївському напрямку та додав, що це не остаточні цифри й втрати можуть бути більшими.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Хорватія надала Україні весь арсенал Мі-8, що мала

     • 962823 переглядiв