aviatsiia-rf-vpustyla-boieprypas-na-selyshche-u-voronezkii-oblasti-roszmi

Авіація рф впустила боєприпас на селище у воронезькій області - росЗМІ

 • 32226 переглядiв

Російський літак скинув непізнаний боєприпас на селище у воронезькій області, внаслідок чого стався вибух і утворилася воронка, але жертв немає.

Російський літак скинув авіаційний боєприпас на селище у воронезькій області рф, боєприпас вибухнув, постраждалих немає, повідомляє російський телеграм-канал ASTRA з посиланням на джерела, пише УНН.

Деталі

"Невстановлений авіаційний боєприпас упав із російського літака на селище пробудження у воронезькій області ввечері 14 травня", - повідомляють джерела ASTRA.

"Боєприпас вибухнув, на місці утворилася воронка глибиною близько метра. Постраждалих немає", - зазначено в повідомленні.

За день цього, 12 травня, як повідомляв телеграм-канал, дві авіабомби вкс рф впустили на бєлгородську область рф. Раніше повідомлялося, що за 10-11 травня зс рф впустили на бєлгородську область 5 авіабомб. 4 травня російський літак скинув на бєлгород ФАБ-500, унаслідок чого 7 осіб було поранено, 31 домоволодіння і 10 авто пошкоджено. Російська влада причину цієї події приховала.

Таким чином, за останні 3 місяці на російські та окуповані українські регіони російські вкс рф скинули щонайменше 35 ФАБ і один невстановлений боєприпас, вказує телеграм-канал.

Авиация рф продолжает бомбить Белгородскую область: 13 мая "нештатно" сбросили еще два ФАБ-50014.05.2024, 22:15

Юлія Шрамко

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    У Зеленського прокоментували слова путіна про "мир"

     • 28966 переглядiв

    Вибухи у Миколаєві: голова ОВА заявив про два влучання

     • 106788 переглядiв