ataka-na-krym-u-kerchi-vnochi-do-reanimatsii-dostavyly-studentiv-praktykantiv-iz-pidbytoho-poroma

Атака на Крим: у Керчі вночі до реанімації доставили студентів-практикантів із підбитого порома

 • 23076 переглядiв

Двоє студентів-стажерів були доставлені в реанімацію у вкрай важкому стані після аварії порома під час нічної атаки на Крим. Одному з них ампутували ногу, а інший отримав важку травму голови.

У Керчі вночі до реанімації доправили студентів-практикантів із підбитого порома. Про це повідомляє "Кримський вітер" з посиланням на джерело, передає УНН.

"Двоє у вкрай тяжкому стані. Одному потерпілому ампутували ногу, другий із тяжкою травмою голови та нестабільним тиском", - йдеться у повідомленні.

Додамо

За даними "Кримського вітру", на поромі "Конро Трейдер" поранення отримав один із членів екіпажу – Роман Стась, а на "Авангарді" поранено чотирьох людей, у тому числі 19-річних практикантів Данила В. та Микиту Ш.

Нагадаємо

Під час нічної атаки на Крим у тимчасово окупованій Керчі були пошкоджені два пороми – залізничний і автомобільний. 

У міноборони рф заявили, що вночі нібито було припинено низку спроб здійснити атаки із застосуванням американських оперативно-тактичних ракет "ATACMS", безпілотників  і безекіпажних катерів. 

російська ППО буцімто збила вісім ракет над акваторією Азовського моря та вісім БПЛА перехоплено над акваторією Чорного моря поблизу узбережжя Кримського півострова.

Популярні

Новини по темі

Вибухи лунають у Харкові

 • 22645 переглядiв

В Україні завтра не планують відключати світло

 • 83267 переглядiв