ukenru
armiya-rf-s-aviatsiyeyu-znischila-mist-na-pidyizdi-do-lisichanska-gayday

Окупанти авіаударом пошкодили міст на підʼїзді до Лисичанська – Гайдай

 • 90831 переглядiв

КИЇВ. 24 червня. УНН. Російські окупанти авіаударом пошкодили міст на підʼїзді до Лисичанська Луганської області – проїхати ним тепер зможе лише легковий транспорт. Про це розповів голова Луганської ОВА Сергій Гайдай в Telegram, інформує УНН.

Цитата

"росіяни нищать з вертольотів дороги та мости, що ведуть до Лисичанська. Орки нанесли авіаудари на під‘їзді до Лисичанська. Пошкоджено міст, проїхати ним тепер зможе тільки легковий транспорт, вантажівка до міста не проїде", – написав Гайдай. 

Нагадаємо

Українським захисникам у Сєвєродонецьку доведеться відійти від міста на інші позиції, заявив в ефірі одного з телеканалів голова Луганської ОВА Сергій Гайдай. Він пояснив, що наші бійці відходять у нові укріплені райони, щоб звідти вести бойові дії. 

23 червня та сьогодні зранку окупанти вели наступ у районі Мирної Долини, де тривають бойові дії. Наступ ворога в районі Борівського успішно зупинений. Крім того, ЗСУ відбили наступ у напрямку південної околиці Лисичанська, завдали втрат та змусили ворога відступити.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП