armiya-rf-maksimalno-vidtyaguye-gaubitsi-schob-skorotiti-vtrati-artileriyi-yevlash

Армія рф максимально відтягує гаубиці, щоб скоротити втрати артилерії - Євлаш

 • 232736 переглядiв

КИЇВ. 28 вересня. УНН. Російські війська намагаються відтягувати гаубиці вглиб, на скільки це можливо, щоб скоротити втрати артилерії, повідомив у четвер начальник пресслужби Східного угруповання військ ЗСУ Ілля Євлаш в ефірі телемарафону, пише УНН.

Цитата

"Ворог намагається максимально уже відтягувати свої гаубиці на граничну дистанцію, аби якомога (більше - ред.) зменшити рівень втрат серед артилерійських систем, оскільки щодня втрачати десятки одиниць артилерійського озброєння, ну... Нехай далі продовжують у тому ж дусі, нам своє робити. Проте він розуміє, що для нього це дуже великі втрати, і з такими темпами зовсім скоро вже можна буде говорити і про паритет, а то й домінацію нашої високоточної сучасної зброї над їх застарілим радянським озброєнням", - сказав Євлаш.

Деталі

Коментуючи інформацію аналітиків про те, що росіяни перекинули на фронт елементи своєї 25-ї армії, Євлаш зазначив, що "це свідчить про те, що вони заповнюють свої прогалини, намагаються підсилити свої резерви, оскільки ми систематично наносимо вогневе ураження і щоденно знищуємо їхній особовий склад та артилерійські системи". 

Нагадаємо

За даними Генштабу, лише за минулу добу ворог втратив орієнтовно 38 артилерійських систем, загалом з початку повномасштабного вторгнення рф в Україну втрати артилерії ворога сягнули 6375 одиниць.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    росія тимчасово перекриє Керченський міст: що відомо

     • 152492 переглядiв